Imperialismi ja globalismi ovat lähes toistensa synonyymeja. Molempien tarkoitus on orjuuttaa työtä tekevä väestönosa. Niiden tarkoitus on varmistaa, että vallankumousta ei pääse syntymään. Niiden molempien tarkoitus on riistää kansojen omaa ja yhteistä pääomaa, keskittää se yhteen paikkaan, raiskata ja repiä meidän omaisuutemme piloille. Meidän on taisteltava jokaisessa paikassa globalismia ja imperialismia vastaan! Se on meidän velvollisuutemme! Punainen lippu salkoon ja julistamaan:"ALAS KAPITALISMIN VALTA!"

Globalismin nimissä on pyritty murskaamaan suomalainen punainen liike. Sen nimissä pyritään tuhoamaan kaikki se, mitä isämme ja isovanhempamme saivat aikaan. Ei paperitehtaan sulkeminen johdu globalmisista tai taloudellisista realiteeteista. Paperitehtaan sulkeminen johtuu pelosta. Paperimiehillä on perisnteisesti ollut Suomessa valtaa enemmän kuin yhdelläkään kapitalistilla. Nyt he - kapitalistit - ova päättäneet kaataa työtä tekevän väestön vallan, tuhota sen, murskata sen. Mutta se ei käy päinsä! Valta kuuluu meille - työtä tekevälle ja orjuutetulle väestölle. Meidän on noustavat kapitalismin hirmuvaltaa nostaan! Sen merkiksi mene kauppaan, osta pullo kapitalistista juomaa ja kaada se maahan! Me emme yllytä ketään rikkomaan yhteisön voimassa olevia sääntöjä vastaan. Me yllytämme tekemään symolise eleen. Sitoutumaan aatteeseemme. Olemme matkalla kohti uuden punaisen auringon nousua! Olemme menossa kohti uutta punaista aamun koittoa.

Pyrimme ottamaan vallan väkivallattomasti. Kehittyneessä kapitalistisessa valtiossa emme voi käyttää samaa keinoa, jota käytettiin tsaarin kaatamiseen venäjällä, fasistisen oikeistodiktatuurin kaatamiseen Kuubassa tai keisarin kaatamiseen Kiinassa. Meidän on seurattava Venezuelan mallia. Siinä vähitellen demokraattisesti otamme kaiken haltuun. Silloin kansallistamme ensin Nokian, pankit, UPM:n ja kaikki mahdolliset tuotantovälineiden tuotantolaitokset. Vain sillä tavalla saamme taloudellisen itsemääräämisoikeuden. Vain sillä tavoin voimme kaataa kapitalistisen vallan. Meidän aatteemme ja valtamme on edistynein yhteiskunnallinen malli!

Imperialismia ja kapitalismia vastaan! Halki planeetan! Kaikkialla! Joka paikassa! Rauhanomaisesti!