Eräiden länsimaiden johtajat ovat pyytäneet, että politbyroo ottaisi välittömästi vallan Suomessa. Valitettavasti jouduimme heille kertomaan kieltäytymisemme. Politbyroo epäilee, että Suomen nykyinen hallitus ei tykkäisi, jos ulkovallat vaikuttaisivat Suomen hallitusmuotoon niin radikaalisti. Tuloksena olisi sisällissota, joka laajennisi laajemmaksi konfliktiksi, kun nuo eräät länsimaat puuttuisivat aseellisesti konfliktiin.

Ulkopoliittinen linjamme olisi kukkien jakaminen naapurimaiden johtajille. Ensimmäisenä lahjoittaisimme Venäjän presidentti Putinille kukkaseppeleen kaulaan, heti kun nokkoset ovat tarpeeksi hyvässä trimmissä. Luultavasti alkaisimme ensitöiksemme risteyttämään nokkosta ja ampiaista, jotta saisimme nokkosten piikkien hapon tai myrkyllisyyden kohdalleen.

Toiseksi kukittaisimme vähemmän naapurissa olevan George W. Bushin. Hänelle varaisimme ruusuista tehdyn kukkaseppeleen. Ehdoton vaatimus olisi mahdollisimman pitkät piikit, mutta ruusuissa ei saisi olla ensimmäistäkään lehteä eikä kukkaa.

Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad saisi sianlannassa kieriteettyjä voikukkia seppeleeseensä. Juhlalounallisella olisi tarjolla alkupalaksi vodkaa, pääruualla kinkkua ja viiniä, jälkiruuaksi verilettuja.

Arvostamme lämpimiä suhteita eri valtioiden johtajiin, kuten näkyy. Valitettavasti tämän hetken poliittinen tilanne on se, että emme voi toteuttaa globaalin rauhanaatteen levittämistä Suomen hallinnosta käsin. (Ok... totuus on, että apinoiden koulutus on kesken ja pääministerimme on yhä helvetinmoisessa kännissä. Propagandaministeri pakotettiin väkivallalla uhkaillen kuskiksi, joten ajankohtaisia uutisa tulee suollettua urakalla.)