Tulevia vaaleja on boikotoitava. Nykyinen poliittinen järjestelmä on niin mätä, että todellista muutosta ei voida saavuttaa vaalien kautta. Muutos on toteutettava selvällä vastarinnalla. Meidän on boikotoitava äänestämistä. Se on ainoa oikea tapa selvitä vaaleista. Päästä tilanteeseen, jossa emme tule näkemään kerta toisensa jälkeen vaalibudjetteja, vaan todellisia realiteetit huomioon ottavia budjetteja. Samalla säästäisimme omia vaivojamme, kun emme joutuisi raahautumaan äänestyskoppiin.

Tavoite on, että äänestysvilkkaus lähestyy nollaa. Vain sillä tavalla voimme osoittaa, että nykyinen järjestelmä vaatii muutosta. Poliitikkojen tavoite on vain saada näytettyä, että heillä olisi muka kansan antama valtuutus hoitaa asioita. Samaan kuitenkin pystyisivät papukaija. Se pitää vain opettaa toistelemaan muiden mielipiteitä.

Äänestysprosenttina nolla kertoo selvästi, että olemme kyllästyneet. Koko eduskunta voitaisiin korvata kourallisella politbyroon jäseniä ja parilla tusinalla opetettuja apinoita. Apinoiden homma on ryystää kahvia ja pitää meteliä sopivin väliajoin. Sen jälkeen täysistunnotkin olisivat mielenkiintoisia. Voisimme toistaa Stalinin tai Leninin ajankohtaisia puheita, pauhata niitä kuin viimeistä päivää täynnä aatteen intoa. Ja apinat - heidän ääntely ja kahvikuppien viskely saisi puhujaan sopivin väliajoin liikettä.

Onko todisteita siitä, että apinatkin ovat nykyisiä edustajia parempia? Kyllä! Katsokaa vaikkapä pääministeriämme Matti Vanhasta. Kuin kiimainen kani hän loikkii sänkyihin puhelimensa kanssa hosumaan. Antakaa apinalle kännykkä ja näettä samanlaista sohimista. Ainoa ero on, että apina ei päädy lööppeihin, ellei sitten satu osumaan kännykällä ihmiseen. On aika lopettaa tämä pelleily! Nyt!

LIITY SINÄKIN RAKAS TOVERI MUKAAN UUTEEN PASSIIVISEEN VALLANKUMOUKSEEN! Sen aika on NYT! Äänestämällä emme saa aikaan Venezuelan ihmettä. Meidän on tehtävä se muuten. Nouskaa sorretut rinnallamme taistelemaan tätä nykyistä kapitalistien järjestelmää vastaan! Massatyöttömyys alas! Massairtisanomisten on loputtava! Poliitikan on puututtava niihin.