Vietnam, Afganista, Irak, Iran, Etelä-Amerikka ... verta, kuolleita ihmisiä, tuhottuja asuntoja, palopommeja lasten niskaan, rypälepommeja leikkikentille, tukea fasismille demokratian nimissä, halpoja aseita jokaisella, joka vain vastustaa tasa-arvoa.

Jokaisen vallanhaluisen ihmisen ja kansan toive on maailmanvalloitus. Usein se halutaan tehdä enemmän tai vähemmän väkivaltiasesti. Me olemme poikkeus. Meidän ohjelmamme on jotain aivan muuta. Valtaa ei ole tarkoitus keskittää lopulta yhdellekkään henkilölle, vaan paikallisille neuvostoille. Neuvostojen päämäärä on tehdä itsensä tarpeettomaksi luomalla ympäristöönsä otollinen mahdollisuus tasa-arvoiselle toiminnalle. Se saattaa vaatia rajoja toimia niitä kohtaan, jotka eivät arvosta vapautta. Vapauden vihollisia eivät ole ne, joita jenkit pommittavat, vaan he itse, heidän kapitalistinen riistojärjestelmä. Heidän järjestelmässä kukaan ei ole oikeaesti vapaa, vaan ihmiset on kahlehdittu pakkoon. Me haluamma muuttaa tämän!

Markkinatalous kahlitsee työn johtajat, työntekijät, työttömät ja sairaat. Kaikkien olo jää kurjaksi. Ei tarvitse kuin katsoa hetken ympärille ja huomata, että nuoret ja lapset voivat päivä päivältä pahemmin. Se johtuu siitä, että heidän vanhemmat on kahlittu liberaalin makkinatalouden ja yritysten johtaman globalisaation voimin riistäjien pystyttämiin tolppiin. Tuloarvot kasvavat jatkuvasti kapitalistien ja muiden välillä. Sen on loputtava, jotta saamme rakkaan Suomen taas kukoistamaan. Nykyinen politiikka on kuljettu loppuun.

Tarja Halosen ikävä lähes tappio loi meihin pessimistisen asenteen. Ihmiset eivät ymmärrä omaa parastaan ja tarvetta vapauteen punalipun alla. Nyt kuitenkin olemme muuttaneet toimintamme strategiaa. Järjestelmän on muututtava suoraan nykyisestä näennäisdemokraatista suoraan todelliseen ja tasa-arvoiseen demokratiaan. Sen on tapahduttava laajana rintamana! Ja me teemme sen! Nostamme lippumme ylös salkoon, marssimme kohti voittoa, jota eivät estä aseet, eivät pommit, eivät kapitalistien näennäisdemokratiat! Ihmiset lopulta tietävät, mikä on parasta!