Kesä! Vallankumous! Tai ei sentään fyysinen ja väkivaltainen. Poltibyroo tuomitsee makasiinien polttamisen ehdoitta. Niin ei saa tapahtua. Vallankumous voi tapahtua vain kansan tukemana ja demokraattisesti, kuten on käynyt Venezuelassa ja Boliviassa. Sen on tapahduttava vaalien kautta. Vain sillä tavalla on mahdollisuus näyttää, miten läntinen imperialisti toimii.

Väkivaltaisen vallankumouksen seurauksena voi olla vain ulkoinen ja väkivaltainen interventio. EU, NATO ja varsinkin USA ovat valmiita siihen. Demokraattisesti valittua hallintoa vastaan heidän eväänsä ovat huomattavasti vähäisemmät. Katsokaa vaikkapa Palestiinaa! Jos Hamas olisi voittanut asein, Israel olisi miehittänyt palstiinalaisten alueet vaikka väkisin. Nyt he eivät voi tehdä sitä ilman ulkopuolista tuomiota. Politbyroo ei hyväksy Hamasin viittoittamaa väkivaltaista tietä, mutta emme myöskään hyväksy tapaa, jolla kainsainvälinen yhteisö on toiminut palestiinalaisia kohtaan. Korruption vastainen työ olisi pitänyt tehdä jo paljon aiemmin, kun Fatah ja Arafat käärivät palestiinalaisten rahoja taskuihinsa. Ei ollut mikään yllätys, että tuossa tilanteessa kansa halusi valtaan vaihtoehdon.

Palestiinan malli sopii myös meille. Kun saamme osoitettua, kuinka korruptoituneita poliitikkomme ja maamme on, äänestäjät juoksevat avosylin meitä vastaan. He tulevat antamaan meille avoimen valtakirjan hallita tätä maata. Sen jälkeen voimme aloittaa totuuden kertomisen niin idässä, etelessä kuin lännessäkin! Sen avulla voimme levittää uutta Rauhan sanomaa ympärillä oleville ystävyyskansoille. Lopullinen tavoite on, että USA - tuo Suuri Imperialistinen Perkele - kaatuu kauppasaartoon ja kääntyy meidän puoleemme nöyränä ja pahasti piestynä. Kun Saudi-Arabia, Iran ja Irak ovat kaatuneet politbyroon syliin, USA:lta loppuu öljy.

Kauppa siirtyy valuuttakaupasta tasa-arvoiseen jakomalliin, jossa kukaan ei ole toista parempi. "Jokaiselle yhtä paljon!" on meidän iskulauseemme. Siihen me pyrimme! Se tie on vaikea ja pitkä, mutta se toteutuu kuin hidas marssi Kiinan läpi. Aika on puolellamme!