Olemme nyt alkaneet arvioimaan netin arvoa poliittiselle toiminnalle. Se on nolla. Täällä on liikaa melua ja materiaalia, josta kukaan ei ole kiinnostunut lainkaan. On siis parempi, että alamme vähentämään blogin päivitystä satunnaiseksi. Tietenkin voi olla, että päätämme muuttaa linjamme huomattavasti agressivisemmaksi ja provosoivammaksi. Sen yleensä huomaavat palvelun ylläpitäjät ja viranomaiset. Se kuitenkin uhkaa myös meidän päämääriämme. Aseellisesta vallankumouksesta kun voi joutua vankilaan ja se ei missään tapauksessa ole toiveemme. Suomessa ei valitettavasti ole maasta karkoitusta omille kansalaisilleen. Jos niin olisi, niin toivoisimme sitä toverimme Leninin jalanjälkiä seuraten.

Tai vika taitaa olla suomalaisessa keskustelukulttuurissa. Asialliset tavat yrittää saada vuorovaikutusta ovat turhia. Parempi olisi ottaa Tony Halmesta mallia, vetää kännit, uhitella aseella kamapäissään, selittää jotain paskaa, yrittää saada juorulehdistö kimppuun ja sitten sitä keskustelua riittäisi. Ehkäpä se olisikin meidän ratkaisumme. "Poliittisen blogin kirjoittaja riehui lähikapakassa kirveen kanssa" olisi kultaakin arvokkaampi lööpissä. Tarviikin alkaa tutkimaan, kuinka pitkän linnatuomion siitä saisi.

Kolmas hyvä tapa on vain visko paskaa julkisilla paikoilla. Suomalainen tapa vaatii konkreettisen ja fyysisen kontaktin aiheeseen. Paskan jauhaminen ei riitä. Sitä on heitettävä kuulijoiden päälle. Tätä tarvii harkita ensi vappuna. Kannatta siis ottaa poliittisiin tilaisuuksiin mukaan sadepuku kaiken varalta. Ette tiedä, missä me iskemme. Merkkinä kuitenkin voi olla 10 litran saavi.