OECD vaatii, että Suomessa tuloeroja olisi kasvatettava. Mitä se merkitsisi konkreettisesti? Heidän tarkoitus on tuhota suomalainen hyvinvointivaltiomalli. Heidän vaatimuksiinsa suostuminen on askel kohti yltiöliberaalia markkinatalous-helvettiä, jossa ihminen on vain pelinappula. OECD:n vaatimus merkitsisi sitä, että jo nyt pätkätyöhelvetissä elävät nuoret tienaisivat entistä vähemmän. Sen seurauksena he eivät voisi lopulta edes elää itsenäisestä, vaan vanhempien olisi lopulta elätettävä heidät. OECD ei saa vaikuttaa Suomen sisäpolitiikkaan!

Arvoisa SAK! Pysykää lujana! Teidän ei tarvitse edes lähestyä kommunisti- tai sosialistilaitaa torjuaksenne kapitalistien juonet. Pitäkää nykyinen keskitie. Me hoidamme sosiaalismin nousun enemmistön turvin. Hoitakaa te palkkaneuvottelut vielä suuremman enemmistön turvin.

Imperialismi nousee. Kapitalismi nousee kohti tuhoaan. Liberaali markkinatalous kouristelee kuoleman kourissa. OECD:n reaktio on paniikkireaktio. Se ei ole voiman osoitus, vaan heikkouden. He näkevät, että markkinatalouden kulku on tyssäämässä. Siksi he taistelevat vastaan kuin pahaiset pikkuvauvat. Paras olisi, että markkinatalous katoaisi ja nopeasti. Valitettavasti se on yllättävän hidas prosessi. Tulemme kuitenkin näkemään sen. Maapallo ei kestä liberaalin markkinatalouden tuhoja enää pitkään. Joko koko ihmiskunta tuhoutuu tai kääntyy kohti punaisen auringon nousua.