Massoja on läpi historian hallittu viinalla. Jo muinaiset roomalaiset sen tiesivät - viini auttaa vaivaan kuin vaivaan. Neuvostoliitto romahti, kun vodkan hinta nousi. Suomessa kotipolton kietäminen on korventanut tunteita ja huono pontikka vatsaa. Vaadimmekin, että viina on tasa-arvoistettava. Tähän vaatimukseen kuuluu seuraavat asiat:

  1. Valtion on tuettava suomalaisia kansallisjuomia. Niihin kuuluu ehdottomasti Koskenkorva. Kun me olemme vallassa, takaamme, että jokaisella yli 18-vuotiaalle kansalaiselle taataan säännöllinen pullollinen Koskenkorvaa varallisuudesta riippumatta.
  2. Jokaisen Suomalaisen on saatava samanlainen oikeus sammua keskikaljahumalassa kesälomallaan. Jokaiselle suomalaiselle siis on jaettava mäyräkoirallinen ja paketti makkaraa per lomapäivä. Huhu kertoo, että kapitalistisella eliitillä ja toimittajilla on jo tuo oikeus. Muuten kesälomalla päälle jäänyt putki ei aiheuttaisi niin paljoa keskustelua.
  3. Jokaiselle on taattava ilmainen katkaisuhoito tarvittaessa.
  4. Jokainen oikeutetaan krapulapäiviin keskellä viikkoa.
Tuossa on politbyroon virallinen alkoholitasa-arvo-ohjelma. Sen toteuttamisen aloitamme heti, kun olemme saaneet vallankumouksen suoritettua. Politbyroon jäsenet varaavat oikeuden määrätä lagerit laittomiksi tai ainakin rajoittaa niiden saatavuutta. Se on kulttuuriteko.

Tätä ei ole kirjoitettu aivan tolkuttomassa kännissä. Jos politbyroo olisi tajuttomassa kännissä, vallankumous olisi jo alkanut samaan tapaan kuin vuonna 1991 Neuvostoliiton raunioilla. Meidän lopputulos olisi vain huomattavasti parempi.