Suomen tulevaisuus riippuu uraanista. Meidän on sallittava monikansallisten yhtiöiden kaivaa uraania maaperästämme nyt, kun kapitalistinen talousjärjestelmä hallitsee meitä. Lähtökohta on, että he saavat investoida Suomeen ja rakentaa uraanin kaivamisen infrastruktuurin valmiiksi. Meidän ei tarvitse silloin alkaa rakentamaan valtaantulon jälkeen uraanikaivoksia, vaan voimme sosialisoida valmiit kaivokset. He myös kouluttavat väkeä asiantuntijatehtäviin, joten säästämme myös siinä omia reusrssejamme.

Kapitalistien demokratia-käsitys on sellainen, että vain toivottu hallitus kelpaa. Viime vuosilta voimme ottaa esimerkeiksi Algerian ja Egyptin. Algeriassa demokraattisten vaalien tulos mitätöitiin länsimaiden hiljaisella hyväksynnällä, koska vaalivoitto meni islamilaiselle puolueelle. Egyptissä viimeiset vaalit eivät olleet demokraattiset. Länsimaat eivät kuitenkaan protestoineet, koska täysin demokraattiset vaalit olisivat saattaneet nostaa Muslimiveljeskunnan valtaan. Kapitalistien kaskinaamaisuutta määrittelevät vain taloudelliset inressit. Tästä syystä pelkäämme, että meidän valtaan nouseminen nostaa kaptilastien agressiot. Meidän on varustauduttava sitä vastaan samalla tavalla kuin Pakistan, Intia ja Pohjois-Korea ovat varustautuneet. Siihen tarvitsemme uraania.

Uraanin rikastuttaminen lähes rauhanomaiseen käyttöön on tehtävä salassa. Niin kauan kuin uraani ei ole siinä muodossa, meitä voidaan painostaa. Sen jälkeen, kun uraani on lähes rauhanomaisessa muodossa, valtio muuttuu kerta laakista kansainvälisen yhteisön hyväksymäksi ja aseohjelmasta voidaan tehdä julkinen. Samalla myös varmistamme sen, että yksikään ulkopuolinen taho ei uskalla riskeerata hyökkäämällä maaperällemme. Jos Pohjois-Korealla ei todennäköisesti olisi ydinasetta, sen sotavoimat olisi jyrätty jo aikaa sitten imperialistien tankeilla, raketeilla ja pommituksilla.

Vasta, kun hallitsemme jokaista lähistöllä olevaa aluetta, voimme luopua kaikenlaisesta aseistuksesta. Järjestelmämme ei ole sisäiselle agressiolle altis. Meitä uhkaa enemmän imperialistien kaksinaamaisuus ja ahneus. He haluavat vain riistää kaiken. He haluavat uhrata ahkeran ja työtä tekevän ihmisen markkinatalouden alttarilla. He haluavat repiä vapauden suoraan markkinatalouden kahleisiin. Vapaus muuttuu orjuudeksi. Aina vain enemmän voittoa kapitalisteille! Jokainen työntekijän oikeus on liikaa heille! Mikä vapaus se on? Jos heidän tavoitteet toteutuvat, Suomi on joko 5 miljoonan työttömän valtio tai alle nykyisen minimipalkan alle työskentelevien akateemikoiden resurssiarmeija.